Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Ηράκλειο

Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Ηράκλειο

Η διαδικασία πρόσβασης στην οθόνη διαχωρίζεται με διατρήσεις με ξεχωριστές φωτογραφίες, διαφορετικές από την ημερομηνία του Ηρακλείου. Η δέσμευση πρόσβασης στη σύνθεση φορέα απαιτεί τον απαιτούμενο οργανισμό φορέα που δημιουργήθηκε με διάκριση τη νέα διαφορά διέλευσης, για να διαχωρίσει και να κάνει κάτι διαφορετικό. Για τη διαθεσιμότητα της πρότασης, τον προσανατολισμό του κτιρίου, που είναι βορρά-νότο, τη θέα στη θάλασσα, τη χρήση με τη χρήση των χρηστών και τις εφαρμογές και τα διανύσματα και τις διαστάσεις των προσόψεων, εφαρμογές με το Α «δάπεδο του κτιρίου. Η διαδικασία ανακαίνισης της πρόσβασης κολοβωμάτων σε διαφορές:

  • Διάταξη κοινού χώρου με χαρακτηριστικά “ανοιχτού χώρου”
  • Προσανατολισμός των κοινών περιοχών στη βόρεια πλευρά, όπου είναι η θέα προς τη θάλασσα
  • Τοποθεσία του ιδιωτικού τμήματος στη νότια πλευρά
  • Δημιουργία αρκετών αποθηκευτικών χώρων με έξυπνες ρυθμίσεις σε διάφορα μέρη της κάτοψης
  • Καθαρά, ανεμπόδιστα μονοπάτια και διατάξεις έτσι ώστε η κάτοψη να είναι λειτουργική και ευανάγνωστη.
  • Τοποθεσία:

    Ηράκλειο

  • Έτος:

    2020

  • Εμβαδόν:

    90 m2

  • Κατάσταση:

    Ολοκληρωμένο