Βιογραφία

Το VIM Architects είναι ένα γραφείο αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού που εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είμαστε μια δημιουργική ομάδα δύο αρχιτεκτόνων και ενός πολιτικού μηχανικού, με 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μοναδικά έργα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων, συμπεριλαμβανομένων κατοικιών και ξενοδοχειακών μονάδων από οπλισμένο σκυρόδεμα, τοιχοποιία, ξύλο και χάλυβα, υψηλών προδιαγραφών που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αρχιτεκτονική αρμονία τους.

Ο Βασίλης Βασιλειάδης είναι αρχιτέκτονας, ειδικευμένος στον τομέα του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού κτιρίων. Είναι κάτοχος διπλώματος Αρχιτεκτονικής Μηχανικής από το ΕΜΠ. Έχει 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Αρχιτεκτονικής και έχει εργαστεί σε πολλά έργα, συμπεριλαμβανομένων νέων κατασκευών, αρχιτεκτονικών διαγωνισμών και ανακαίνισης κτιρίων, διαμερισμάτων και παλιών εκκλησιών. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Αναπληρωτής Καθηγητής σε τεχνικές σχολές στο Ηράκλειο. Είναι ο ιδρυτής της Σχολής Τέχνης «Artio» στο Ηράκλειο, στην οποία οι μαθητές προετοιμάζονται για τις εξετάσεις εισόδου στο Πανεπιστήμιο Αρχιτεκτονικής.

Ο Ιγνάτιος Βασιλειάδης είναι αρχιτέκτονας, ειδικευμένος στον τομέα του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού κτιρίων. Είναι κάτοχος διπλώματος Αρχιτεκτονικής Μηχανικής από το ΕΜΠ. Η διατριβή του είχε τίτλο «Μουσείο Γεωργικής Κληρονομιάς στο Ηράκλειο Κρήτης». Εργάστηκε ως ασκούμενος στο γραφείο του Ramón Fernández-Alonso, στη Γρανάδα της Ισπανίας, όπου συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό στο Valparaiso. Εργάζεται τώρα σε μια ποικιλία διαφορετικών έργων όπως, οικιακός, εσωτερικός σχεδιασμός, αρχιτεκτονικοί διαγωνισμοί, γραφιστική, και είναι υπεύθυνος για την τρισδιάστατη απεικόνιση και απόδοση των έργων.

Η Μιχαέλα Βασιλειάδη είναι δομικός μηχανικός ειδικευμένος στον τομέα της δομικής δυναμικής ανάλυσης, σχεδιασμού και αξιολόγησης δομών οπλισμένου σκυροδέματος και τοιχοποιίας. Είναι κάτοχος διπλώματος Πολιτικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακών Επιστημών (MSc) στη Δομική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο Πατρών (Ελλάδα). Έχει συμμετάσχει και παρουσίασε το έργο της σε 5 Συνέδρια (Ελληνικά & Διεθνή). Η δουλειά της περιλαμβάνει το σχεδιασμό κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα και τοιχοποιία, αρχιτεκτονικά και κατασκευαστικά σχέδια και την αξιολόγηση δομών οπλισμένου σκυροδέματος και τοιχοποιίας.

Αυτή η δημοσίευση ειναι επίσης διαθέσιμη στα: Αγγλικα